MB-Deuren

Superieur in de montage van uw bedrijfsdeur.


Overheaddeur

Wij bieden een uitgebreid assortiment overheaddeuren. Goed geïsoleerd, van staal of aluminium, met of zonder glas, in bijna iedere gewenste maat en kleur en keus uit diverse opties zoals elektrische bediening of een overheaddeur met loopdeur.

Onze overheaddeuren worden toegepast in bedrijfshallen, industriële of commerciële gebouwen, showrooms, loodsen, schuren en boerderijen. Een overheaddeur wordt ook wel een sectionaaldeur of roldeur genoemd.

Een geïsoleerde overheaddeur wordt standaard opgebouwd uit geïsoleerde panelen, een railsysteem, zijgeleiding, een verenpakket en een rubberen afdichting.

Voordelen van onze overheaddeuren:

  • Op maat gemaakt met eindeloos veel variatiemogelijkheden;
  • Door ons op locatie gemonteerd en geïnstalleerd;
  • Onderhoudsarm, veilig en duurzaam;
  • Volledig gecertificeerd;
  • Diverse standaard kleuren en optioneel in alle RAL kleuren leverbaar, mat of glanzend;
  • Standaard uitgevoerd met staal, optioneel met aluminium of RVS;
  • Isolatie met 40 mm of 80 mm sandwichpanelen;
  • Breedtes tot 12 meter;
  • Vele opties: loopdeur, glassectie, vensters, ventilatieroosters, handmatige of elektrische bediening, afstandbediening en diverse railsystemen.

Offerte overheaddeur

Er zijn vele variaties mogelijk wat betreft overheaddeuren. Vraag naar de beste toepassing voor uw situatie en de prijzen en mogelijke details voor uw overheaddeur. Wij leveren altijd maatwerk!


Kenmerken overheaddeur

Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren en innovatieve specials.

Overheaddeur type T40 is opgebouwd uit 40 mm isolatiepanelen en een stalen binnen- en buitenzijde. Er is keus uit diverse railsystemen en een loopdeur of vensters behoren tot de mogelijkheden.

Overheaddeur type AT40 is opgebouwd uit 40 mm isolatiepanelen met een aluminium binnen- en buitenzijde en zelf te kiezen vullingen met optimale creatieve vrijheid. Met transparante vullingen wordt de overheaddeur maximaal lichtdoorlatend en is hij ideaal voor representatieve ruimtes, zoals showrooms.

Ook voor de voedingsindustrie, waar onder strenge hygiënische omstandigheden wordt gewerkt, is deze overheaddeur erg geschikt. Een aluminium overheaddeur kan dagelijks worden gereinigd, zonder dat dit schadelijk is voor het materiaal.

Overheaddeur type T80 is een extra geïsoleerde overheaddeur met 80 mm isolatiepanelen en een stalen binnen- en buitenzijde. De deuren hebben een hoge isolatiewaarde en zijn energiebesparend. Ideaal voor een koelopslag.

Overheaddeur type A80 is een geïsoleerde overheaddeur met aluminium en viervoudig glas. Deze deur is voorzien van 80 mm isolatiepanelen. Zowel de T80 als de A80 overheaddeur kan worden uitgevoerd met een loopdeur.

Speciale overheaddeuren

XXL overheaddeur: een extra grote overheaddeur voor o.a. scheepswerven en hangars. De XXL overheaddeur is geconstrueerd voor toepassingen tot een breedte van 12 meter (max. 12 x 6 meter of 9 x 8 meter).

T40 Speed overheaddeur: overheaddeur met een zeer hoge open- en sluitsnelheid (ca. 1 meter per seconde).

T40 Vouwhefdeur: een overheaddeur met een beperkte inbouwdiepte. Ideaal voor situaties met een krappe inbouwruimte, waar een standaard railsysteem niet volstaat.

Dockdeur: bij laadbruggen (dock levelers), bijvoorbeeld in distributiecentra, worden altijd overheaddeuren toegepast. Door de grote hoeveelheid deuren en het frequente gebruik, moeten deze deuren aan extra hoge kwaliteitseisen voldoen. Onze speciaal ontwikkelde dockdeur voldoet aan deze extreme eisen en garandeert lagere bouwtechnische en onderhoudskosten.

Service en onderhoud

Ook voor een keuring, reparatie of onderhoud van uw overheaddeur kunt u bij MBDeuren terecht. Is er een storing? Bel dan gauw met MBDeuren: 0625003993

Download hier de industrie brochure: DOWNLOAD

E-mailen
Bellen